neděle 11. října 2015

Positive Challenge aneb aspoň týden pozitivního myšlení


Dlouho jsem tady nebyla, možná víc jak tři týdny, ale nějak to nešlo...

Nejsem asi úplně "bloggerký typ", nejsem totiž schopná, za každou cenu, dát nějaký příspěvek jen proto, aby něco bylo a bylo co číst.

Už od začátku jsem si říkala, že budu mít blog jen tak pro radost a toho se pořád držím.

S Domíkem času na psaní moc není. Odpolední spaní sice trvá i 2 hodiny, ale za mé plné přítomnosti. Jinak si toho prostě všimne, dá "dvacet", a to je zatraceně málo - není s ním pak vůbec "řeč".
Navíc, čím hůř spí přes den, tím tragičtější noc :(

Už to vypadalo, že se spaní v noci lepší. Bylo by načase, za chvíli má 20 měsíců, ale chyba lávky. Ze spaní, které ve výjimečných chvílích trvalo i 3,5 hodiny, je zase spánek "hodina až dvě". 
Takže psaní během spánku neexistuje...

A večer, i když bych to stihla, se chci věnovat i Sympaťákovi, přes den na to prostě není čas...

Navíc jsem zase začala jezdit doma na kole. Je to taková moje vášeň a sen.

Zvládnout jednou (alespoň polovičního) IRONMANA!! :))

....ale abych se dostala k jádru pudla dnešního článku... Byla jsem "nominována" do Positive Challenge. Kdo o tom ještě neslyšel, tady je malá osvěta.

Positive Challenge je facebookový trend. Každý den po dobu jednoho týdne napíšete minimálně tři positivní věci, které se vám staly. Je to fajn nápad a třeba i ty největší zarputilce donutí, aby se na svět dívaly z trochu lepší stránky. Po každém dnu navíc označíte další osobu, kterou do Positive Challenge nominujete.

Tímto tedy děkuju Jeannetě :))

...a tady je Positive Challenge č.1...

- Domek dnes vstával až o půl osmé, což je u nás jeden z nej výkonů :)) Navíc měl poměrně klidnou noc, takže jsme byli vzhůru snad jen pětkrát :))

- byli jsme i se Sympaťákem a Šájou na krásné procházce "Na Kopečku" a užili jsme si podzim 

- nasbírali jsme další várku ořechů a už mám celou přepravku, jablíčka, i když jich bylo málo, nakonec taky zabraly menší krabici :))

- dostala jsem od mých chlapů kytičku

- nasbírala jsem si na zahradě bylinky na sušení


- konečně jsem si našla chvilku a dala jsem příspěvek na blog :)))

3 komentáře:

  1. Krásný článek :-) Positive challenge je určitě super věc na to, ať si člověk uvědomí, jak se má vlastně dobře :-) Jak jezdíš prosím tě na tom kole doma? Toho Ironmana určitě dáš, věřím ti :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, na každém dni jde najít něco pěkného... Jezdím na cyklistickém magnetickém trenazeru, existují i válce, ale ty jsou těžší na stabilitu a soustředění... Nikdy jsem na nich ale nejela.

    OdpovědětVymazat

Budu moc ráda, když mi napíšete svůj názor i připomínku :)