sobota 17. října 2015

Positive Challenge č. 7 aneb finále (?)

Tak jsem u konce....
 U konce s Positive Challenge.

Ale po pravdě, docela se mi to líbilo a možná v něm budu pokračovat.

Není vůbec špatné si večer sednout a nějak si ten den shrnout. Člověk pak přijde na to, že i když je ten den celý tak nějak na h... prd, tak se něco pěkného vždycky najde...

Positive Challenge č. 7

Celý den byl jedno velké pozitivum! Prostě jsem si ho tak nějak celkově užila!!

- Domek vstával až v 7:45 a pak se ještě chvilku válel. Přestávám mít (a to musím pořádně zaklepat) strach z posunu času... Vstávání kolem sedmé je v pohodě :))

- po asi 168 letech jsem si byla zaběhat. V rámci udržování kondice a snahy o toho Half Ironmana jsem už prostě musela... Ono je hezké, že jezdím na kole a posiluju, ale triatlon je jednou triatlon, a tak se plavání a běhu nezbavím :)))) 
Na to, že jsem byla po tak strašně dlouhé době, to nebylo úplně katastrofální. Sice jsem jeden jediný kopec běžela tak pomalu, že jsem chvíli přemýšlela, jestli necouvám... Ale i tak, bylo to super!!

- Domek si odpoledne schrupnul něco přes dvě hodiny. I když jsem musela "asistovat" jeho spánku, aspoň jsem se trochu po tom běhu zregenerovala :)

- po spaní jsme byli opět na lovu ořechů volně rostoucích v obci (chápejte tak, že nešlo o krádež :)) a přinesli jsme velkou tašku!!! 
Tím se vyhlašuju největším klešickým lovcem ořechů :))))

2 komentáře:

  1. Ahoj, zařazuju komentář pod tento příspěvek, ale vlastně se týká celého blogu, který Ti chci pochválit. Líbí se mi mateřská témata, i když jsem někde četla, že bys chtěla blog zaměřit víc sportovně, na což se taky moc těším. Trochu jsi mě vyděsila, že váš noční "režim" je v roce a půl stejný jako u nás v 9 měsících, uf. Ale je fajn vidět, že v tom nejsem sama :-) Tak hodně štěstí s blogem i v životě :-) Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, moc děkuji za komentář a hlavně za pochvalu :)) Noční režim je dost šílený, nebudu tvrdit, že ne... I když jsem si na časté vstávání už zvykla a neumím si ani představit, že spím celou noc, je to občas hodně náročné. Snad mi to ten náš lotr v pubertě vrátí a bud vzornej :)) Já to beru tak, že do puberty se tak často budit nebude, že každé dítě jednou začne spát celou noc. Tak hodně síly!!!

      Vymazat

Budu moc ráda, když mi napíšete svůj názor i připomínku :)