úterý 27. října 2015

Sportovně miminkovské dilema aneb co teď?? :)





Nadpis zní asi poměrně dramaticky, ale
vůbec to tak není :)

K tomuto článku mě inspirovala Bety z blogu Utíkej mami utíkej. Psala o svém dilematu, jakou cestou se vydat. Zda triatlonový Half Ironman, běh na vyšší úrovni nebo třetí miminko.

U mě je dilema zkráceno o jednu variantu, a to je profi běh :)))


Jednoznačně chceme Domíkovi "pořídit" sourozence a byla jsem rozhodnutá, že trénovat na Half Ironmana začnu až po druhém prckovi, že to dřív "nemá cenu"... 
Ale co když to nějak nepůjde a já budu za pět let s tréninkem pořád čekat na "potom"? Závod tohoto typu má sice výhodu, že věk zas až tak nehraje roli, protože je to vytrvalostní závod a na ten můžu i v padesáti (když na to přijde :))

Nedávno se mě Sympaťák ptal, co mi chybí...
Večeře někde v restauraci.
Kamarádi.
Práce...
??
Nikam totiž (večer) nechodíme, Domík beze mě neusne a ani nevydrží spát. Ještě nedávno nebyl ani přes den s nikým jiným než se mnou nebo tátou...
Mně nic z toho ale nechybí.

...jediná věc, na kterou jsem přišla, že mi opravdu chybí, jsou závody...

Nikdy jsem nebyla nějaký super extra závodník. Za rok jsem odjela tak 5 až 6 závodů a na bedně jsem byla všeho všudy jednou. Byla jsem dokonce první... V Němčičkách však tehdy startovaly jen tři závodnice (včetně mě :)), byla by proto docela ostuda, kdybych na bedně nebyla vůbec :))))

Teď mi ale závody opravdu chybí...

Začala jsem zase trochu trénovat.
Skoro každý den něco.

Buď kolo doma v garáži na trenažeru, běh, posilování a dneska konečně i bazén.

Ráda bych dala tréninku nějaký řád, sehnala si trenéra na plavání....
Ale nevím, jestli to má význam.
Dnes jsem dokonce na bazénu oslovila trenéra a ptala jsem se ho, co a jak a kdy a tak :))) "Bohužel" jsem se dozvěděla, že začnou tréninky přímo na plavání Half Ironman Czechman, který je u Pardubic. A dilema nabralo na obrátkách...

Vím, že miminko je pro mě přednějším, o tom není pochyb. Jen nevím, zda se pustit do tréninku na vyšší úrovni než jen tak nějaké "něco občas".

Uvidím, nějak se to snad vyvrbí... Ale už jsem psala i Ježíškovi o Bibli pro triatlonisty :))) 

A toto jsou videa, která mě motivují, když si tak šlapu v garáži :)



2 komentáře:

  1. Dilema, které chlapi nemusí řešit :-) Než jsme čekali Viktorka, hodně našich kamarádů se snažilo o mimčo a nedařilo se a dvojí dokonce šli na IVF. Tak jsme z toho trošku vystresli a řekli jsme si, že teda začneme, já budu hrát házenou a snad se nám to během roku povede. No a vyšlo to hned na první pokus. Jedna kamarádka se mnou skoro rok nemluvila, jako kdybych jí to udělala schválně. Házená musela rok počkat. To si nevybereš. Přeju vám, ať to co nejdřív klapne a můžeš trénovat naplno :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, držím pěsti, ať to klapne ke Tvé spokojenosti :-) Zajímalo by mě pár věcí, prosím, není to teda asi úplně k tématu. Nechám na Tobě, na co (a jestli) budeš chtít odpovídat :-) Jak řešíš hlídání během sportovních aktivit (když píšeš, že jsou každodenní) - jen partner?
    Jak se stravuješ - s ohledem na sportovní aktivitu plus kojení? Díky moc. Veronika

    OdpovědětVymazat

Budu moc ráda, když mi napíšete svůj názor i připomínku :)